0118 566116

Voorschoolse opvang

Voorschoolse opvang

Voor ouders die vroeg naar hun werk moeten, kan voorschoolse opvang (VSO) een uitkomst zijn. Kinderen kunnen bij de VSO terecht op maandag, dinsdag en donderdag vanaf 07.30 uur. Een pedagogisch medewerker van KOW brengt de kinderen op tijd naar hun eigen lokaal.

 

voorschoolse opvang

Contracten en kosten

Heeft u een vaste dag per week opvang nodig of af en toe een uurtje? Alleen tijdens schoolvakanties of juist niet in de vakanties? Kinderopvang Walcheren biedt verschillende contractvormen aan. Ga naar www.kinderopvangwalcheren.nl om de mogelijkheden te bekijken. De kosten voor kinderopvang hangen af van het aantal uur en het pakket dat u afneemt en of u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag. Met de KOW Rekentool op www.kinderopvangwalcheren.nl/tarieven/rekentool rekent u snel en eenvoudig uit hoeveel kinderopvang in uw situatie kost.

Kom eens kijken!

Op www.kinderopvangwalcheren.nl vindt u meer informatie over de BSO en de verschillende locaties. U en uw kind zijn van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding. Maak hiervoor een afspraak via de website of via de afdeling Klantadvies (klantadvies@skow.nl of 0118- 61 45 32).

Inschrijven

Inschrijven kan online via www.kinderopvangwalcheren.nl